GHV leverer innredning

i hovedsak systeminnredning, samt foldevegger, datagulv, teleskoptribuner, solskjerming og fasadeløsninger til offentlige og private næringsbygg. Vårt primære arbeidsområde er i Agder, Rogaland og Telemark.

For enkeltprodukter dekker vi hele landet. GHV er norskeid, etablert i 1972 og hadde i 2015 en omsetning på nesten 100 mill. Gjennom tilstedeværelse over tid, dyktige og kunnskapsrike medarbeidere, god rådgiving, kvalitetsprodukter og leveringssikkerhet skaper vi trygghet og verdier for våre kunder.

Vi vil arbeide for at våre løsninger skal gi gode arbeidsplasser for brukerne og bygg med optimal livsløpsverdi for kundene.

Facebook Posts

6 months ago

GHV As

I dag flytter beboerne inn i det kommunale bofellesskapet i Hestnes 🙂 Vi vil gratulere Eigersund kommune og beboerne med nytt bygg, og takker for oppdraget. Vi takker også våre underleverandører for et godt samarbeid: Sønnico AS - avd. Dalane Voldentollefsen As Espeland as T.Holand maskin Kjøkkensenteret Egersund As Låsmester Vest As GHV As Klepp Prosjektering Hjelleset Klima, Maler'n Egersund og Brdr. Pettersen AS.

Foto: Dalane Tidende
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

GHV As

Eneste negative tilbakemeldingen vi fikk i går var at det var voldsom lydstøy. Hva gjør vel det når lokale krefter trår til med god service👍 tusen takk til GHV AS og Stein Espeland. Nå hører vi ingen ting😁😁 lyd platene i taket fungerer! ... See MoreSee Less

View on Facebook